Bread slices with Mondseer raclette and pumpkin seed pesto

Woerle Icon Rezept
Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto

Bread slices with Mondseer raclette and pumpkin seed pesto

servings

Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto
Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto
Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto

Step 1

Rub bread slices with garlic and roast briefly at 250 degrees. Mix pumpkin crevices with a little olive oil and salt and bake at 200 degrees for about 10-15 minutes.

Step 2

For the pesto pumpkin seeds in a mortar well crushed. Add basil leaves and garlic and process to a one-heinted mass. Stir in grated parmesan. Gradually pour in pumpkin seed oil and mix to a creamy pesto. Season with salt and pepper.

Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto
Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto
Brotscheiben mit Mondseer Raclette und Kürbiskernpesto

Step 3

Cover each slice of bread with 2 pumpkin columns each. Slice the moon seer and melt on a raclette grill. Pour over pumpkin wedges and refine with pumpkin seed pesto.